Zoneterapi

INGE HARRIS

kinesiolog og zoneterapeut

Zoneterapeutisk behandling

  • Zoneterapi er en behandlingsform, hvor jeg ved hjælp af massage af forskellige områder (zoner) på fødderne kan stimulere organer og områder i kroppen. Herved stimuleres kredsløbet og energien i de områder, som skal styrkes.
  • Zoneterapeutisk behandling gør kroppen bedre til at regenerere og til at udskille affaldsstoffer. Zoneterapi virker afspændende, og behandlingen har ofte en meget gavnlig indvirkning på både børn og voksne.
  • Zoneterapien kan også med fordel kombineres med en kort kinesiologisk test eller indgå i en kinesiologisk afbalancering.


Nerverefleksologi

  • Nerverefleksologi er en naturlig videreudvikling af den klassiske zoneterapi (Ingham og Marquardt) som tilføjer præcise punkter for nervesystemet og bruger en helt speciel behandlingsteknik.
  • Nerverefleksologi kan bruges til både muskel/skelet- og organproblemer og har vist sig at være særligt effektivt ved smertetilstande. Fordi der arbejdes direkte med zoner for nervesystemet, og dermed nervernes hurtige impulser, indtræder virkningen meget hurtigt. Man kan forestille sig at behandlingen ”kick-starter” kropsområdet eller organet.


Antal behandlinger

Nogle akutte tilstande kan klares med enkelte behandlinger, mens kroniske lidelser kræver flere behandlinger. Der vil dog i de fleste tilfælde kunne mærkes en forandring efter 1-5 behandlinger.

Medlem af Danske Kinesiologer